35 let kapely Nanovor- dvoudenní oslava

Přijďte s námi oslavit 35 let existence naší squadry do sokolovny v Červeném Kostelci!

Program pro oba dny bude samozřejmě odlišný.

Zahájení večerů zhruba v 18 hodin, v pátek vystoupí na úvod spřátelená formace TORTHARRY. Potom zahraje METEOR, jakožto původní stavební kámen, na kterém Nanovo a později Nanovor povstal. Účast přislíbili původní vokalista Milda Plný a klávesák Čuk.

Následovat budou staré sestavy Nanovoru po současnou. Zahrajeme s Péťou Demim a Pavlem Fulkou, potom s Petrem Vnukem a nakonec, tak, jak se setkáváme posledních asi 10 let s Karlosem Von Teppichem.

V sobotu vystoupí na úvod v krátkém bloku Městská dechová hudba Červený Kostelec. Následovat bude společný projekt NANOVORU a orchestru MDH ČK, spojení pro rock netradičních dechových nástrojů a rockové kapely v evergreenech Deep Purple, Led Zeppelin, Pink Floyd, Judas Priest, AC/DC, Iron Maiden apod. Na bicí v bloku s MDH nás doprovodí náš kamarád a druhý bubeník Fred. Po zbytek večera pokračuje zábava NANOVORU.

V průběhu zábavy vystoupí hosté Michal Petera a Radim Slimmer Klepáček, nebude chybět Čmouda a zbytek NANOVORU. Moc se na vás všichni těšíme, naviděnou a naslyšenou v Červeném Kostelci 22.a 23.listopadu v sokolovně!

Info k prodeji vstupenek: Lístky tentokrát nebudou v předprodeji, bude dostatek lístků pouze na místě. Cena na jednotlivý večer 200,- Kč. vstupenka na oba večery bude zvýhodněna za 300,- Kč.

Délka akce: 240 minut

Galerie

Informace o akci a jejím konání

Zůstaňte informováni o našich novinkách

Přihlašte se do našeho newsletteru a budeme Vám zasílat novinky přímo na e-mail.