Marco Cinelli a Danny del Toro

Marco Cinelli a Danny del Toro

Poprvé v České republice

Marco Cinelli a Danny del Toro. Duo, které před pár týdny získalo čerstvé ocenění "Best Acoustic Band of the Year 2019" poprvé zavítá do České republiky.

Marco Cinelli, který byl časopisem Music Republic Magazine jmenován nejlepším kytaristou roku 2018, neustále koncertuje jako hlavní zpěvák a kytarista s The Cinelli Brothers.

Danny del Toro se v roce 2007 rozhodl prožít americké dobrodružství, kdy se mu podařilo získat oporu v renomovaných klubech, jako jsou "Buddy Guy's Legends" a "Rosa's Lounge a Artist"; sdílel jeviště s Jamesem Wheelerem, Billym Branchem, Nelly Travisem... Po návratu pokračoval v hraní se svou madridskou kapelou Cotton Gang, se kterou vydal dvě alba: "Burnin'Hot" a " Live at Jazz Cries ". Nyní hraje v nejlepších klubech v Madridu. V roce 2010 ho blues přivedl do Londýna, kde se setkal a později spolupracoval s kapelou " 24 Pesos " pod vedením Juliana Burdocka. V roce 2019 společně s Marcoem Cinellim nahráli "Delta Overflowin" - dvanáct originálních písní, které pokrývají rozličné žánry americké hudby. Album drží bluesový rekord v nejhlubším a nejpřirozenějším smyslu. Může obsahovat stopy evangelia, ragtime, spirituálů a jazzu... Hovoří o lásce, životě a samozřejmě o Blues.

Délka akce: 90 minut

Informace o akci a jejím konání

Zůstaňte informováni o našich novinkách

Přihlašte se do našeho newsletteru a budeme Vám zasílat novinky přímo na e-mail.