Novoměstská filharmonie v opěře - PŘESUNUTO (termín upřesníme)

Novoměstská filharmonie v opěře - PŘESUNUTO (termín upřesníme)

Benefiční koncert Novoměstské filharmonie

Vzhledem k současné situaci a vládním nařízení bude koncert přesunut. Nový termín bude upřesněn později, děkujeme za pochopení. Vstupenky zůstávají v platnosti.

Nadšení muzikanti Novoměstské filharmonie se pod vedením dirigenta Jaroslava Rybáčka vydávají do světa opery. Pro červenokostelecké publikum si opět připravili poutavý program nabitý nejlepšími kousky z dílen operních velikánů. Překrásným áriím přidají na kouzlu, rozvernosti, ale i dramatičnosti vynikající sólisté Lucia Bildová (soprán), sboristka Státní opery v Praze, dále rodačka z Červeného Kostelce Václava Hájková - Štěpánová (soprán), studentka operního zpěvu na konzervatoři Teplice, a šarmantní sólista operního souboru Moravského divadla Olomouc Martin Štolba (baryton). V podání orchestru pak zazní např. temperamentní předehra opery Carmen G. Bizeta nebo melodie z nejslavnějšího operního dramatuC. Saint-SaënseSamson a Dalila. Výtěžek koncertu bude věnován Hospici Anežky České v Červeném Kostelci. Přijďte se zaposlouchat do slavných operních melodií, které nadchly posluchače na celém světě!

Začátek předprodeje 21. září 2020

Výtěžek koncertu bude věnován Mobilnímu hospici Anežky České.

Ceny vstupenek: 220 Kč a 150 Kč (pro seniory, studenty a osoby ZTP).

Vstupenky si můžete zakoupit i osobně v IC Červený Kostelec, Česká Skalice, Náchod, Hronov, Police nad Metují, Nové Město nad Metují a CA Toma Úpice.

Délka akce: 90 minut

Galerie

Informace o akci a jejím konání

Zůstaňte informováni o našich novinkách

Přihlašte se do našeho newsletteru a budeme Vám zasílat novinky přímo na e-mail.