POZOR ODLOŽENO! Koncert v zahradě Vladivojna La Chia trio - Pořádá Zahradní kavárna Trees

Odložení koncertu Vladivojny La Chia, plánovaného na 15.9.

Ze zdravotních důvodů jsme nuceni koncert odložit na příští rok. Náhradní termín včas oznámíme, Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti. V případě, že chcete vstupenky vrátit, obraťte se na místo, kde jste vstupenky zakoupili. Zpěvačka i pořadatelé se omlouvají za komplikace.

Tuto tříčlennou sestavu tvoří vedle Vladivojny hrající na akustickou či elektrickou kytaru a basu, také její dlouholetá spoluhráčka cellistka Terezie Kovalová. Tohle již zavedené duo „nově“ rozšířil bubeník Luboš Pavlík, který má s Vladivojnou také bohatou historii (4Trio, Vladivojsko, výpravné recitály 8 hlav šílenství). Vladivojna v této sestavě doprovázela v roce 2018 přímý přenos Českých lvů a současně díky koncertu na Colours of Ostrava zahrála v prestižním Kennedy centru (2019).

Repertoár tvoří to nejlepší z Vladivojniny autorské tvorby (průřez ze všech alb, zhudebněné básně Anny Barkovové, písně ze seriálu Až po uši, či filmu Nevinnost, aj…). Koncerty jsou ceněny pro silné emoce a střídání hluboké intimity s rockovou výbušností.

Koncert se koná v areálu zahradnictví a kavárny TREES, 17. listopadu 1270, Červený Kostelec.

Délka akce: 90 minut

Galerie

Informace o akci a jejím konání

Zůstaňte informováni o našich novinkách

Přihlašte se do našeho newsletteru a budeme Vám zasílat novinky přímo na e-mail.