4TET VENKU a slavnostní zahájení MFF

4TET VENKU a slavnostní zahájení MFF

Je tradicí, že středeční slavnostní zahájení festivalu vyvrcholí velkolepým koncertem. Letošní slavnostní zahájení obohatí koncertní speciál 4 TET VENKU.

Vokální seskupení 4TET své verze koncertů rozlišuje označením římskými číslicemi. To však neplatí pro tuto speciální verzi s názvem VENKU, která je, jak již název napovídá, určena pro koncerty pořádané pod širým nebem. 4TETu se tak otevírá prostor pro výběr skladeb, situačních aranží a scénografie. Nebude chybět to, co dělá 4TET Čtyřtetem - tedy profesionální umělecký výkon, humor a dobrá nálada v podání pánů Jiřího Škorpíka, Dušana Kollára, Jiřího Korna a Davida Uličníka.

Vstupenky v omezeném počtu jsou již v prodeji v IC Červený Kostelec, Náchod, Hronov, Česká Skalice, Police nad Metují, Nové Město nad Metují, CA TOMA Úpice a také na www.mksck.cz. Cena vstupenek je do 31. května nebo do vyprodání prvních 700 ks vstupenek 290 Kč, od 1. června do 31. července 350 Kč a od 1. srpna 390 Kč. Permanentky na festival budou v prodeji od 1. června 2022.

POZOR: Pro uplatnění slevy do 31. května je nutné v nákupním košíku kliknout na tlačítko uplatnit slevu.

Délka akce: 150 minut

Galerie

Informace o akci a jejím konání

Zůstaňte informováni o našich novinkách

Přihlašte se do našeho newsletteru a budeme Vám zasílat novinky přímo na e-mail.