Co se vařilo u nás v kraji

„Žádná láska není tak opravdová, jako láska k jídlu,“ prohlásil George Bernard Shaw. A skutečně, lásku k jídlu zná každý z nás a znali ji i naši předci. Skladba jídelníčku však byla trochu jiná, než jak ji známe dnes. Přijďte si poslechnout, co tvořilo součást každodenního jídelníčku našich předků v našem regionu, jaké kuriozity se vařily a kam se dalo zajít na jídlo.

Přednášet a besedovat s vámi bude Bc. Richard Švanda, historik, správce pevnosti Dobrošov, autor mnoha odborných knih, populárně naučných publikací a článků.

Beseda se koná v Knihovně Břetislava Kafky v Sokolské ulici v Červeném Kostelci

Multifunkční centrum (podkroví s výtahem), od 17:00 hodin

Vstupné na akci je dobrovolné. Těšíme se na vaši návštěvu.

Více informací naleznete na našich stránkách:(www.vlastivednyspolek.cervenokostelecko.cz)

Délka akce: 60 minut

Galerie

Kliknutím na datum nebo čas zobrazíte podrobnosti představení
Čtvrtek, 17. 1. - 17:00
Název: Co se vařilo u nás v kraji
Cena: 0,00 Kč
Místo: Červený Kostelec

Zůstaňte informováni o našich novinkách

Přihlašte se do našeho newsletteru a budeme Vám zasílat novinky přímo na e-mail.
Pro lepší přizpůsobení obsahu pro Vás, bezpečnosti, měření statistik návštěvnosti a lepší zpětné vazbě tento web používá cookies. Klikáním a navigováním po stránce souhlasíte s tím, že sbíráme o Vás anonymní informace přes cookies. Více informací o používání cookies na naší stránce najdete zde.