JANEK LEDECKÝ SYMPHONIC (slavnostní zahájení MFF)

JANEK LEDECKÝ SYMPHONIC (slavnostní zahájení MFF)

Unikátní hudební projekt Janka Ledeckého s Filharmonií Hradec Králové a Ivanem Hlasem

Ačkoli se to nezdá, Mezinárodní folklorní festival v Červeném Kostelci, který bude letos probíhat od 16. do 20. srpna již klepe na dveře.

Jak je již zvykem, první festivalový den opět plánujeme koncert, na který se bude dlouho vzpomínat. Tentokrát se můžete těšit na fenomenální hudební zážitek v podobě koncertu Janka Ledeckého s Filharmonií Hradec Králové a Ivanem Hlasem. Prvně si tak můžete vychutnat největší hity Janka Ledeckého, jako např. Právě teď, Všechno bude fajn, Na ptáky jsme krátký či Pěkná, pěkná, pěkná v symfonické podobě a v krásném venkovním prostředí festivalového areálu mezi stromy.

Vstupenky v omezeném počtu jsou již v prodeji v IC Červený Kostelec, Náchod, Hronov, Česká Skalice, Police nad Metují, Nové Město nad Metují, CA TOMA Úpice, Zahradnictví Trees a také na www.mksck.cz. Cena vstupenek je do 31. května nebo do vyprodání prvních 300 ks vstupenek 290 Kč, od 1. června do 31. července 350 Kč a od 1. srpna 390 Kč. Permanentky na celý festival budou v prodeji od 1. června 2023.

Délka akce: 90 minut

Galerie

Informace o akci a jejím konání

Zůstaňte informováni o našich novinkách

Přihlašte se do našeho newsletteru a budeme Vám zasílat novinky přímo na e-mail.