Utkání hvězd a 1. kolo mistrovské soutěže A týmu SK Červený Kostelec

SK Červený Kostelec, z.s. a město Červený Kostelec srdečně zve všechny příznivce sportu na slavnostní otevření nového fotbalového stadionu. Celodenní velkolepá událost se uskuteční v sobotu 6.8.2022.

V dopoledních hodinách budou zpřístupněny všechny prostory nového stadionu široké veřejnosti. Návštěvníci budou mít možnost vidět nově vybudované hráčské, trenérské a technické zázemí, novou klubovnu a restauraci.

Hlavní slavnostní program začne v 15:00 utkáním staré gardy SK Červený Kostelec proti bývalým českým reprezentantům v jejichž čele se představí slavní hráči jako Karel Poborský, Jan Koller, Petr Kouba, Vratislav Lokvenc, Ivo Ulich, Jan Suchopárek, Radek Bejlb, David Holoubek, trenér českého národního týmu Jaroslav Šilhavý nebo biatlonista Ondřej Moravec či šipkař Karel Sedláček. Celé utkání odřídí v roli hlavního rozhodčího hejtman královéhradeckého kraje Mgr. Martin Červíček. V jednání jsou další velmi zajímavé osobnosti (Tomáš Rosický-možnost účasti dle termínové listiny Sparty, Vojtěch Dyk a další).

Od 17:30 odehraje na novém stadionu „A“ tým SK Červený Kostelec 1. kolo Krajského přeboru mužů.

Na slavnostním otevření bude přítomna TV NOVA a celým dnem návštěvníky provede zkušený sportovní moderátor, který bude přinášet zajímavosti a rozhovory se všemi aktéry přímo z hrací plochy. Součástí doprovodného programu bude také autogramiáda slavných osobností, kterých se při příležitosti otevření nového stadionu v Červeném Kostelci sejde opravdu spousta.

Slavnostní otevření nového fotbalového stadionu v Červeném Kostelci bude společenskou událostí pro celou rodinu. Bude připraven bohatý doprovodný program, hudba k dobré zábavě a chybět nebude ani klasické fotbalové občerstvení.

Vstupenky v ceně 200 Kč (důchodci 100 Kč) na tuto významnou událost jsou v prodeji v regionálních informačních centrech a online na této internetové stránce. Vstupenky na místě budou v prodeji v omezeném počtu za cenu 250 Kč. Děti do 15 let zdarma.

Délka akce: 150 minut

Galerie

Informace o akci a jejím konání

Zůstaňte informováni o našich novinkách

Přihlašte se do našeho newsletteru a budeme Vám zasílat novinky přímo na e-mail.